Hírek

Husqvarna Ceora
2024.01.26 18:32
Husqvarna Ceora

CEORA™ - Egy új korszak hajnala, ahol a nagy zöldfelületeket dinamikusan és hatékonyabban kezelik.

A CEORA™ robotfűnyíró rendszer akár 75 000 m²-t is lenyír, a kívánt gyepminőségtől függően. Innovatív GPS technológiával (EPOS), határolókábel nélkül. Az egyedülálló szisztematikus vágási módszer tökéletes gyepminőséget biztosít. A távirányítóval és -kezeléssel bárhonnan teljes körű vezérlést biztosít. A CEORA™ bérbeadása a lopás elleni védelmet tartalmazza.

A Husqvarna autonóm fűnyírási megoldása megváltoztatja a gyepápolás világát. Hatalmas területkapacitásával a CEORA™ robotfűnyíró nagyszerű hír minden zöldterületi szakember számára. A szisztematikus vágás és a virtuális határvonalak kiváló eredményeket és minden eddiginél egyszerűbb gyepkezelést biztosítanak, különösen nagyobb felületeken. Ez az alacsony zajszintű és károsanyag-kibocsátásmentes fűnyírási lehetőség kibővíti látókörét, és segít a jövő felé ölelni.

Husqvarna EPOS™ technológiával ellátott, nagy teljesítményű robotfűnyíró nagy felületű karbantartáshoz. Önállóan és szisztematikusan működik a virtuális határokon belül, lehetővé téve a rugalmas és problémamentes gyepápolást. Professzionális eredmények elérése sportpályákon vagy nagyobb létesítményterületeken. Lefedi: akár 75 000 m²-t a normál minőségű vágáshoz (3. naponkénti vágás), akár 50 000 m²-t a profi vágási minőséghez (2. naponkénti vágás), vagy akár 25 000 m²-t a profi sportminőségű vágásért ( vágás minden nap).

Professzionális eredményt ad a gyepen, használat közben csendesen és kibocsátásmentesen működik. A CEORA™ különféle konfigurációkal érhető el. Bővebb információkért. részletes termékleírásért és bemutató igénylésért kattintson a lenti képre!

Vissza