Husqvarna Ceora

CEORA™ - Egy új korszak hajnala, ahol a nagy zöldfelületeket dinamikusan és hatékonyabban kezelik.

A CEORA™ robotfűnyíró rendszer akár 75 000 m²-t is lenyír, a kívánt gyepminőségtől függően. Innovatív GPS technológiával (EPOS), határolókábel nélkül. Az egyedülálló szisztematikus vágási módszer tökéletes gyepminőséget biztosít. A távirányítóval és -kezeléssel bárhonnan teljes körű vezérlést biztosít. A CEORA™ bérbeadása a lopás elleni védelmet tartalmazza.

A Husqvarna autonóm fűnyírási megoldása megváltoztatja a gyepápolás világát. Hatalmas területkapacitásával a CEORA™ robotfűnyíró nagyszerű hír minden zöldterületi szakember számára. A szisztematikus vágás és a virtuális határvonalak kiváló eredményeket és minden eddiginél egyszerűbb gyepkezelést biztosítanak, különösen nagyobb felületeken. Ez az alacsony zajszintű és károsanyag-kibocsátásmentes fűnyírási lehetőség kibővíti látókörét, és segít a jövő felé ölelni.

Husqvarna EPOS™ technológiával ellátott, nagy teljesítményű robotfűnyíró nagy felületű karbantartáshoz. Önállóan és szisztematikusan működik a virtuális határokon belül, lehetővé téve a rugalmas és problémamentes gyepápolást. Professzionális eredmények elérése sportpályákon vagy nagyobb létesítményterületeken. Lefedi: akár 75 000 m²-t a normál minőségű vágáshoz (3. naponkénti vágás), akár 50 000 m²-t a profi vágási minőséghez (2. naponkénti vágás), vagy akár 25 000 m²-t a profi sportminőségű vágásért ( vágás minden nap).

Professzionális eredményt ad a gyepen, használat közben csendesen és kibocsátásmentesen működik. A CEORA™ különféle konfigurációkal érhető el.

Husqvarna EPOS Technológia
A Husqvarna EPOS egy úttörő technológia a professzionális Automower® robotfűnyírók új sorozatához. A műholdas alapú technológia lehetővé teszi, hogy a fűnyírók virtuális határokon belül működjenek. Ez egyszerű és rugalmas megoldást jelent. Tökéletes focipályákhoz, golfpályákhoz, városi parkokhoz, vállalati ingatlanokhoz - és minden más helyre, ahol a változó körülmények és igények kezelhetők. A fizikai határvezetékek hiánya a gyepek problémamentes szellőztetését, selejtezését és javítását is jelenti. Csak a mobiltelefonra és a Husqvarna EPOS alkalmazásra van szüksége. A telefon használatával virtuális határokat állíthat be, és létrehozhat egy vagy több munkaterületet a robotfűnyíró számára. Az optimális technikai feltételek biztosításához csak akadálytalan égboltra van szükség. Kifinomult Husqvarna EPOS műholdas technológiánk másodpercek alatt centiméteres pontosságot nyújt. A referencia állomással kombinálva lehetővé teszi, hogy a robotfűnyíró hatékonyan kezeljen minden fűterületet.

Munkaterületkijelölés az appDrive – távirányítós vezetés segítségével
A Husqvarna EPOS technológiája révén virtuális határokkal történő telepítés optimális teljesítményt biztosít a tartósság szempontjából. A levegőztetés vagy a gyepjavítás során bekövetkező fizikai hatások teljesen nem érintik, és kiküszöböli a csatlakozók és vezetékek sérülésének kockázatát.Tegye könnyen irányíthatóvá a terméket okostelefonnal. Használja az appDrive-ot, amikor EPOS-térképet definiál, vagy ha a terméket hordozás nélkül vezeti a területek között.
Telepítés után pontos területkezelés
Virtuális határok műholdas technológián keresztül, 2-3 cm-es pontossággal. A fizikai vezetékek hiánya a robusztusság és a rugalmasság új szintjét jelenti, páratlan lehetőségekkel a programozás során. Lehetővé teszi több munkaterület meghatározását különböző időzítőkkel és beállításokkal. Szeretne ideiglenes tartózkodási zónákat és előre beállított szállítási útvonalakat létrehozni a töltőállomás rugalmasabb elhelyezése érdekében.

Virtuális határok
A munkaterületet és annak virtuális határait a Husqvarna EPOS technológia határozza meg, nagy pontosságú műholdjeleket (RTK GNSS) használva. Nincsenek korlátok a hosszban vagy a kemény felületeken való áthaladásban, és 2-3 cm-es pontossággal. Határozzon meg több munkaterületet különböző időbeosztással és vágási magasság beállítással. Lehetőséget biztosít egy több munkaterülettel rendelkező telephely magasan adaptált és személyre szabott gondozására.

Választható fűnyírási minta
Javítsa a gyep vizuális benyomását a fűnyírási minta megváltoztatásával. Az EPOS™ technológiának köszönhetően a fűnyíró párhuzamos vonalakban futhat, és különféle formákat hozhat létre, például rombuszokat, háromszögeket és sakktáblát. A kijelölt munkaterületek között egyedileg szabhatja meg a fűnyírási mintákat, a vágási magasságot és a működési időket is.

Ideiglenes kizárási zónák
Hozzon létre kisebb vagy nagyobb ideiglenes kizárt tartózkodási zónákat, amelyek egyszerűen aktiválhatók/deaktiválhatók a mobilalkalmazáson keresztül. Praktikus és rugalmas módja annak, hogy megakadályozzuk, hogy a robot újonnan telepített területen vagy a felület felújítása során dolgozzon. Hasznos, ha a felület egy részét korlátozni kell egy ideiglenes esemény, demó vagy pályasérülés stb. miatt. Hasznos megoldás a sportpályák nagyobb igénybevételt kapó részein, például a kapu előtti területen, ahol ezáltal biztosított lesz az automatikus regenerálódás vagy az eseti kézi terület javítás.

Tárgyfelismerés/elkerülés
A biztonság és az állásidő minimalizálása érdekében az ultrahangos technológiát alkalmazó beépített érzékelők segítik a terméket a tárgyak észlelésében vagy elkerülésében. Az észlelési mód csökkenti a sebességet és lágyabbá teszi az ütközéseket; az Avoidance mód csökkenti a sebességet és megáll az objektum előtt.

Közlekedési utak
Határozzon meg szállítási útvonalakat a töltőállomás helyétől az összes munkaterületig, beleértve a szállítási útvonalat a karbantartási pontig. Nagy rugalmasságot biztosít a töltőállomás elhelyezésében. Az egyedileg létrehozott munkaterületek a töltőállomástól egyedileg beállítható útvonalon keresztül közelíthetőek meg. Ha a karbantartás a töltőállomás környékén nem lehetséges, egyedileg megszabhatja a karbantartási pontra való közlekedési utat is, hogy elérje a telephelyén található szerviz helységet, ahol el tudja végezni a szükséges karbantartásokat. Az energiatakarékos LED figyelmeztető lámpák láthatóságot és felfedezhetőséget biztosítanak sötétben és nappali fényben a biztonságos működés érdekében. A lámpák folyamatos vagy villogó konfigurációkra és különböző ütemezésekre állíthatók.

Karbantartási pont
Határozzon meg egy Karbantartási pontot, egy opcionális parkolási pontot a térképen a karbantartáshoz, például tisztításhoz és szervizeléshez vagy tároláshoz, rakodáshoz stb., amelyet a termék automatikusan elér egy meghatározott szállítási útvonalon.

Monitorozás és beavatkozás - bárhonnan a telefonja segítségével
Az egyszerűen használható telefonos alkalmazás teljes irányítást biztosít a fűnyíró felett, és lehetővé teszi az esetlegesen több robotfűnyíró monitorozását, vezérlését és elemzését okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról. Áttekintheti az állapotot és a pontos helyet, parancsot adhat nekik az indításra/leállításra, vagy csoportos parancsot adhat nekik a parkolásra viharjelzés vagy mennydörgés esetén. A beállítások és a vágási magasság egyszerűen állítható. Fogadjon riasztásokat, és kövesse nyomon a fűnyíró helyzetét lopás esetén – mindenhonnan. GPS védelemmel ellátott termék. Egyszerűen tud naprakész maradni a FOTA segítségével. A FOTA – egy technológia, amely lehetővé teszi az üzemeltetők számára a firmware frissítését az alkalmazáson keresztül. A letöltés távolról történik, a termékbe való fizikai beavatkozás nélkül, és új funkciókat és frissítéseket tesz lehetővé.

Alacsony szén-dioxid-kibocsátás
Ha ezt a terméket választja, biztos lehet benne, hogy aktív használat során alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátást produkál, mint egy hagyományos benzines termék. Ez az akkumulátoros termék használat közben nem bocsát ki CO₂-t, ugyanakkor biztosítja a Husqvarna termékektől elvárt teljesítményt és minőséget. Fontos azonban megjegyezni, hogy a CO₂-kibocsátás a termék életciklusának más szakaszaiban is keletkezik, például a gyártás, a töltés és az életciklus végén történő ártalmatlanítás során.

Az alábbi Űrlap kitöltése után, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a gépkihelyezési és kipróbálási lehetőséget. A tesztidőszak díjmentes de előzetes egyeztetéshez kötött.
Az űrlap kitöltésével elfogadja Adatkezelési szabályzatunkat

Az Ön neve:
Milyen típusú a nyírandó terület?
Melyik településen található a nyírandó terület?
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma: