Husqvarna Tavaszi Akció

Tekintse meg tavaszi akciós kinálatunkat:

Találja meg és vásárolja meg az ideális robotfűnyírót Automower® termékcsaládunkból. Az Automower® modellek széles választékának segítségével a gyepgondozásból kikerül a fáradságos karbantartás. Legyen szó meredek lejtőkről, keskeny átjárókról, nehéz terepről vagy bonyolultabb kerttervezésről, létezik egy olyan modell, amely minden gyepet könnyedén, tökéletesen lenyír. A 2023-as év újdonsága, a Husqvarna EPOS™ bővítőkészlettel rendelkező Automower® NERA robotfűnyírók teljes mértékben huzal nélküli telepítést tesznek lehetővé – így teljes rugalmasságot és irányítást biztosít Önnek, hogy a virtuális határokat minden évszakban kertje igényei szerint állítsa be.

Új fűnyírógépet szeretne vásárolni? Fedezze fel önjáró és tolható fűnyíróink kínálatát. A Husqvarna lakossági és professzionális használatra egyaránt kínál fűnyírókat. Fűnyírók és különböző vágási módszerek széles választékát kínáljuk – néhány modell pedig összkerékhajtással is rendelkezik. Mindegy, milyen kihívással néz szembe, kiváló módon, első osztályú eredménnyel fogja megoldani őket.

Új fűkaszát szeretne vásárolni? Ez nem csak erős, hanem tartós és könnyű is. Fűkaszáinkat úgy terveztük meg, hogy olyan eredményeket nyújtsanak, amelyekre büszke lehet. Minden Husqvarna fűkaszát úgy terveztünk, hogy a feladat hatékony elvégezése mellett könnyű legyen őket hordozni és kezelni is. És ugyanilyen egyszerű a saját igényeihez szabni is, mivel rengeteg praktikus funkció és kiegészítő közül választhat.

Vásároljon új kerti traktort, amely ideális a hatékony gyepápoláshoz, valamint egyéb feladatokhoz. Kerti traktoraink kompakt méretüknek köszönhetően könnyen kezelhetők. Mivel a Husqvarna kerti traktort pedálokkal kell üzemeltetni, így mindkét kezével tud kormányozni. Ezáltal minden esetben biztonságosabban és kényelmesebben irányíthatja a traktort. Mindegy, milyen típusú gyeppel néz szembe. Három típusú vágási rendszer közül választhat, – gyűjtés, mulcsozás (BioClip) vagy kidobás – így mindentől függetlenül biztosított a jó eredmény.

Új elülső vágóasztalos fűnyírótraktort szeretne vásárolni? Segítségével szűk helyeken, lejtőkön és különböző terepeken is dolgozhat. Fűnyírótraktorainkat úgy terveztük meg, hogy a különböző igényekhez különböző megoldásokat kínáljanak. Az előre szerelt vágóasztalnak és a csuklós kormányzásnak köszönhetően nehéz olyan helyet találni, ahová a Husqvarna Rider ne tudna elérni. A kezelhetőség, kényelem és hatékonyság kombinációja nemcsak megkönnyíti, élvezetessé is teszi a munkát. Minden fűnyírótraktor szabadalmaztatott Husqvarna BioClip® funkciót használ, amely kiváló mulcsozást és kivételes minőségű professzionális pázsitfelületet eredményez.

Husqvarna Rider R318X
Husqvarna Rider R318X
RRP: 2 379 990 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
2 141 900 Ft
Husqvarna Rider RC 318T
Husqvarna Rider RC 318T
RRP: 3 349 990 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
3 014 900 Ft

Fedezze fel egy helyben megforduló traktorainkat, és szerezzen be az igényeinek legmegfelelőbb gépet. A Husqvarna széles vágóasztallal, magas vágási sebességgel és a tengely körüli fordulás képességével büszkélkedő, egy helyben megforduló fűnyírója professzionális eredményeket nyújt fűnyírási igényei egészét lefedve, mindezt hatékonyan, gyorsan és könnyedén.

Fedezze fel a mohagereblyék és gyeplazítók választékát, és szerezze be az igényeinek megfelelő gépet.

Vásároljon egy új lombfúvót, és felejtse el a felesleges kemény munkát. Egy hatékony lombfúvóval könnyen megszabadulhat a levelektől, fűtől, homoktól és kavicsoktól. Benzinmotoros, akkumulátoros, kézi és háti lombfúvókat egyaránt kínálunk. A lombfúvó termékcsaládunkban talál kétkezes és háton hordozható változatot is, amelyek sok apró praktikus funkcióval rendelkeznek. A könnyed használat érdekében mind ergonomikus kivitelezésű, emellett nagy fúvókapacitással és könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek.

Fedezze fel kínálatunkat, és találja meg a feladathoz megfelelő motoros kapát. Mindegy, hogy a pázsitot szeretné fellazítani, vagy a kert egy részét szeretné előkészíteni a vetésre, a Husqvarna megfelelő talajlazítót kínál a feladatra. Termékpalettánk két különböző modellt foglal magában – a hátsó kapatagos és az elülső kapatagos modellt. A hátsó kapatagos modellt tömör, sűrű földekre és pázsitokra tervezték. Az elülső kapatagos talajlazítók kisebb földmunkákra alkalmasak, például virágágyások előkészítésére.

Vásároljon új láncfűrészt lakossági vagy professzionális használatra. Fedezze fel akkumulátoros elektromos láncfűrészeink és benzinmotoros láncfűrészeink választékát. Minden modell a Husqvarnától elvárható erőt, teljesítményt és kivitelezési kiválóságot nyújtja. A professzionális erdészeti munkák megbízható, tartós felszerelést igényelnek. A könnyebb kerti láncfűrészes feladatok pedig az izomerő iránt talán kevesebb, de a könnyű kezelhetőség iránt ugyanolyan igényeket támasztanak. És a kettő között álló földtulajdonosok vagy gazdálkodók azok, akik a leginkább profitálnak egy rugalmas, mindenre alkalmas eszközből. A Husqvarna láncfűrészeinek termékcsaládja az irányíthatóság, a tartósság és a vágási kapacitás ideális kombinációját kínálja – szinte bármilyen igényhez igazodva, könnyedén megoldva bármilyen kihívást, legyen az bármilyen nehéz.