Husqvarna Automower 305 robotfűnyíró

Cikkszám: 967974011
Husqvarna Automower 305 robotfűnyíró
Husqvarna Automower 305 robotfűnyíró
Husqvarna Automower 305 robotfűnyíró
Husqvarna Automower 305 robotfűnyíró
Husqvarna Automower 305 robotfűnyíró
Husqvarna Automower 305 robotfűnyíró
Husqvarna Automower 305 robotfűnyíró
Cikkszám: 967974011
RRP: 539 990 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár. 499 900 Ft

ingyenes
Raktáron
Box 1 kép

Egyedülálló vágórendszer
A Husqvarna Automower® egyszerre csak keveset nyír le, de rendszeresen, ami szép és egészséges pázsitot eredményez. A robusztus vágótárcsára éles, borotvapengeszerű, erős szénacélból készült kések kerültek felszerelésre. Ez biztosítja a hatékony működést és a rendkívül alacsony energiafogyasztást.

Box 2 kép

Automower Connect Home
Bluetooth-on keresztül vezérelheti Automower-ét a Husqvarna Automower® Connect Home alkalmazással. Többek között kezelheti és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját, módosíthatja a beállításokat, és könnyen hozzáférhet olyan információkhoz és tippekhez, amelyek gondozásmentessé teszik a gyep karbantartását. Ebben a modellben Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Box 3 kép

Időjárás időzítő
A fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején, mint tavasszal, nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep használatát.

Box 4 kép

Fagyvédelem
A robotfűnyíró fagyos időben automatikusan megszakítja a fűnyírási ütemtervet, ezzel segítve a gyep védelmét.

Box 5 kép

Szisztematikus átjáró nyírás
A fűnyíró beállítható úgy, hogy a szűk átjárókban a véletlenszerű üzemmódról automatikusan szisztematikus módra váltsa át a fűnyírási mintát. Ez csökkenti a szűk átjárókban általában előforduló kanyarok és bukkanók számát, így minimálisra csökkenti a keréknyomok és a gyep kopásának kockázatát.

Box 6 kép

Automatikus átjáró kezelés
A Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.

Box 7 kép

Távol indítási pontok
Egyenletes vágási eredmény az egész gyepen, köszönhetően annak, hogy a szabadalmaztatott vezetőhuzal mentén a töltőállomásból kiindulva mennyi különböző távoli ponton indítható el a fűnyírás. Minél nagyobb a füves terület, annál jobb és fontosabb a több kiindulási pont. A GPS támogatott nyírással rendelkező gépek nem a távoli indítási pontokat használják induláskor.

Box 8 kép

Spirális vágás
A spirális vágási funkció aktiválásakor a vágótárcsa érzékelői érzékelik, ha a fűnyíró magasabb fűvel borított területre lép, és automatikusan szisztematikus spirális vágási módra vált. A fűnyíró szűk spirál mintában vág, és amikor befejezte, automatikus üzemmódban folytatja a vágást.

Box 9 kép

Könnyű tisztítás
A robotfűnyíró külsejét és alját kerti tömlővel könnyen lemoshatja. Levehető felső burkolat és test a könnyű tisztítás és elérhetőség érdekében.