Husqvarna Automower 315 Mark II robotfűnyíró

Cikkszám: 970526811
Husqvarna Automower 315 Mark II robotfűnyíró
Husqvarna Automower 315 Mark II robotfűnyíró
Husqvarna Automower 315 Mark II robotfűnyíró
Husqvarna Automower 315 Mark II robotfűnyíró
Husqvarna Automower 315 Mark II robotfűnyíró
Cikkszám: 970526811
RRP: 799 990 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár. 719 900 Ft

ingyenes
Raktáron
Box 1 kép

Egyedülálló vágórendszer
A Husqvarna Automower® egyszerre csak keveset nyír le, de rendszeresen, ami szép és egészséges pázsitot eredményez. A robusztus vágótárcsára éles, borotvapengeszerű, erős szénacélból készült kések kerültek felszerelésre. Ez biztosítja a hatékony működést és a rendkívül alacsony energiafogyasztást.

Box 2 kép

Automower Connect Home
Bluetooth-on keresztül vezérelheti Automower-ét a Husqvarna Automower® Connect Home alkalmazással. Többek között kezelheti és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját, módosíthatja a beállításokat, és könnyen hozzáférhet olyan információkhoz és tippekhez, amelyek gondozásmentessé teszik a gyep karbantartását. Ebben a modellben Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Box 3 kép

Időjárás időzítő
A fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején, mint tavasszal, nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep használatát.

Box 4 kép

Fagyvédelem
A robotfűnyíró fagyos időben automatikusan megszakítja a fűnyírási ütemtervet, ezzel segítve a gyep védelmét.

Box 5 kép

Szisztematikus átjáró nyírás
A fűnyíró beállítható úgy, hogy a szűk átjárókban a véletlenszerű üzemmódról automatikusan szisztematikus módra váltsa át a fűnyírási mintát. Ez csökkenti a szűk átjárókban általában előforduló kanyarok és bukkanók számát, így minimálisra csökkenti a keréknyomok és a gyep kopásának kockázatát.

Box 6 kép

Automatikus átjáró kezelés
A Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.

Box 7 kép

Távol indítási pontok
Egyenletes vágási eredmény az egész gyepen, köszönhetően annak, hogy a szabadalmaztatott vezetőhuzal mentén a töltőállomásból kiindulva mennyi különböző távoli ponton indítható el a fűnyírás. Minél nagyobb a füves terület, annál jobb és fontosabb a több kiindulási pont. A GPS támogatott nyírással rendelkező gépek nem a távoli indítási pontokat használják induláskor.

Box 8 kép

Spirális vágás
A spirális vágási funkció aktiválásakor a vágótárcsa érzékelői érzékelik, ha a fűnyíró magasabb fűvel borított területre lép, és automatikusan szisztematikus spirális vágási módra vált. A fűnyíró szűk spirál mintában vág, és amikor befejezte, automatikus üzemmódban folytatja a vágást.

Box 9 kép

Könnyű tisztítás
A robotfűnyíró külsejét és alját kerti tömlővel könnyen lemoshatja. Levehető felső burkolat és test a könnyű tisztítás és elérhetőség érdekében.