Szállítás/Fizetés

Szállítási feltételek

A webáruházban szereplő árucikkek mellett feltüntett ár, az árucikkek vételára, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót is. A megrendelt termékek kiszállítása az alábbi módokon történhet:

 

Személyes átvétel az üzletünkben

Személyes átvétel esetén a gépek összeszerelése ingyenesen történik, a Vásárlókat a hozzá értő munkatársak szaktanácsadással látják el!
Tekintettel arra, hogy nem minden termék található raktáron,a megrendelést követően, a termék várható beérkezésének időpontjáról munkatársunk tájékoztatást ad Önnek telefonon vagy e-mailben!


Futárszolgálat
Termékeink kézbesítését a DPD és a 24H Futárszolgálat biztosítja!
Amennyiben a termék raktáron van, akkor 1-2 munkanapon belül (hétvégi megrendelés esetén leghamarabb kedden) az Ön otthonába szállítja a futárszolgálat. Ha az éppen kiválasztott termék nincs raktáron, akkor munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben a várható szállítás idejéről!

 

Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft - 49 999 Ft 1 990 Ft
50 000 Ft felett INGYENES!

 


 

KIVÉTEL: FŰNYÍRÓ TRAKTOROK

Szombathely 180km-es körzetében, beüzemelt állapotban, helyszíni szaktanácsadással átadva, INGYEN szállítjuk ki az alábbi megjelöléssel ellátott:

fűnyíró traktorokat. Amelyik fűnyíró traktornál a megjelölés nem található, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a szállítási költség közös megegyezés alapján történik.