Segway Navimow - határoló vezeték nélküli robotfűnyíró

Segway Navimow robotfűnyírok már Magyarországon is elérhetőek!

Végre hazánkban is elérhető az új, határoló-vezeték nélküli robotfűnyíró a Segway Navimow. A RedDot Design díjjal is elismert Segway robotfűnyíró májustól már megvásárolható!. Miért is fontos, hogy a rendkívül rangos Red Dot Winner díjat megkapta a Segway Navimow? Mert ezt csak az innovatív és progresszív designért járó kivételes termékeknek adják, és jelenleg ez a egy világ legrangosabb díja. Természetesen fontos a design, de éppen olyan fontos a technológia innováció, amit a Segway robotfűnyírók képviselnek. 

Hogyan jött létre a Segway robotfűnyíró és mit érdemes tudni róla?

A vízálló és csendes Segway Navimow robotfűnyíró a mérnökök a biztonsági szempontok, a magas fűnyírási minőség és az autonóm fűnyírás szem előtt tartásával tervezték.

A Segway robotfűnyíró saját pozicionáló és navigációs rendszerével lett ellátva. Vezetőkábelek nélkül műholdak és érzékelők által irányítva pontosan mozog egy meghatározott területen belül. A robotfűnyíró érzékelői biztosítják, hogy alkalmazkodjon  a környezetéhez munka közben, illetve elkerülje az akadályokat, és veszély esetén leálljon.

A Segway Navimow robotfűnyíró a saját applikikációja segítségével az okostelefonjával könnyen párosítható. A letöltött alkalmazás segítségével meghatározhatja a virtuális határokat a kertben. A kert virutális feltérképzése az alkalmazás segítségével könnyen kivitelezhető. Plusz a későbbiekben attól sem kell aggódnia, hogy véletlenül elvágja a határoló vezetékeket. A Segway Navimow mobilalkalmazás letölthető Google Play és AppStore áruházakból is!

Nem kell félni, hogy ellopják a Navimow robotfűnyírót!

A tolvajok nem tudnak eltűnni a robotfűnyírónkkal.  A Segway Navimow által kifejlesztett nagy pontosságú EFLS helymeghatározó rendszernek köszönhetően a robotfűnyíró pontos helyzete másodpercek alatt meghatározható. A telefonunkon található alkalmazás azonnal figyelmezteti a tulajdonost, amint a robot a virtuális határon kívülre kerül, és pontos információkat szolgáltat az aktuális helyzetéről.

EFLS – Pontos pozíció- és mozgásmérő rendszer

A valós idejű kinematikus helymeghatározás (RTK) jelentősen javítja a robotfűnyíró pontosságát a GPS-módszerhez képest. A Navimow több érzékelő adatainak kombinálásával még a nehéz terepen is képes a lehető leghatékonyabb módon ellátni a munkáját.

Helymeghatározás Centiméteres pontossággal!

Intelligens navigációs rendszer

Egy intelligens algoritmus képes megtervezni a leghatékonyabb fűnyírási útvonalat, miközben folyamatos változtatásokat végez az ismétlődő fűnyírások kiküszöbölése érdekében. A munkájának precizitása valóban meglepő lesz. Mi több, a Navimow algoritmusa adaptív, és képes alkalmazkodni a körülmények változásához, tovább javítva a robotfűnyírás hatékonyságát:

  • Nem felejt el semmit
  • Tökéletesen nyírja az átfedő területeket.
  • Kiemelkedő hatékonyság
  • Jelentősen hatékonyabb, mint más robotfűnyírók

Csökkenti az ismétlődő fűnyírást

Amikor az akkumulátor lemerül, a Navimow feltölti magát, és onnan folytatja a fűnyírást, ahol korábban abbahagyta.

Vízálló a Segway Navimow?

Mindig felmerül ez a kérdés, pedig ma már ez alapból elvárható. Az IPX6 vízszigeteléssel a Navimow robot fűnyíró kiválóan ellenáll az időjárásnak és a spriccelő víznek is. A tisztítása, és mosása nagyon egyszerű.

Mennyire hangos munka közben a Segway robotfűnyíró?

Jó hírünk van. A Navimow az egyik legcsendesebb robotfűnyíró a piacon. A mindössze 54 dB(A) zajszintnek köszönhetően sem a tulajdonost, sem a szomszédokat nem fogja zavarni munka közben!

Dimbes-dombos kert probléma a robotfűnyírónak?

A közvetlenül a kerékagyakban elhelyezett erőteljes motorok kivételes terepjáró képességet biztosítanak a Segway robotfűnyírónak.  Akár 45%-os lejtő sem akadály.

Rendszeres nyírástól szebb lesz a pázsit

A Navimow robotfűnyíró minden nap csak 1-2 mm-rel vágja le a füvet minden alkalommal, így a gyep friss és egészséges marad. A fokozatmentesen állítható vágási magasságnak köszönhetően a robotfűnyíró mindig tökéletesen karbantartja a pázsitot.

5 speciális biztonsági érzékelő a szebb gyepért

A Navimow öt biztonsági érzékelővel felszerelt, amelyek folyamatosan figyelik a környezetet, és lehetővé teszik, hogy a robot gyorsan reagáljon az aktuális helyzetekre. Ha a Navimow egy szilárd tárgynak ütközik, megfordul, és más irányba halad tovább. Kiemelten fontos érzékelői: ütközésérzékelő vagy a dőlés-, emelés- és billenésérzékelő.

Melyik Segway robotfűnyírót válasszam?

A töltési idő, az órabeli teljesítmény és a munka hatékonysága modellenként eltérő. A pázsit méretének megfelelő modell kiválasztásához tekintse meg az alábbi táblázatot. A H500E például egy 500 m2-es gyepet körülbelül 8 óra alatt nyír le.

FONTOS: Az adatok elméleti értékek, és teljesen feltöltött fűnyíróval, sík terepen végzett tesztek alapján számították ki őket. A pontos választás érdekében mindig kérje szakértőnk segítségét a vásárlás előtt!

Segway Navimow robotfűnyírók műszaki specifikációi