Vásárolj Online - Vedd át személyesen!

A Covid-19 által okozott, kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, az Önök és saját magunk védelme érdekében, március 23-tól a következő óvintézkedéseket vezettük be:

Az üzletünk területére érkező Vásárlókat, az üzlettérbe beengedésük során, létszám alapján korlátozzuk. Kérjük Önöket, rendezett sorban üzletünk bejárati ajtaja előtt egymástól a megfelelő távolságot tartva várakozzanak, mindaddig míg Önökre kerül a sor.

Sajnálatos módon a kialakult helyzet előreláthólag még hosszú hetekig, akár több hónapig is eltarthat. A tavasz beköszöntével viszont újra meg kell kezdenünk kertjeink zöldelületeinek gondozását, ismerős tevékenységgekkel fogjuk szembe találni magunkat újra, nagyon rövid időn belül. Ilyen tevékenységek a fűnyírás, fűkaszálás, sövénynyírás, ágvágás stb. Ahogy az időjárás engedi, töltsünk egyre több időt kertünkben a friss levegőn!

Ahhoz, hogy megkönnyítsük az Önök vásárlási döntéseit és csökkentsük a személyi csoportosulások lehetőségeit és ezáltal minimálisra redukáljuk a várakozási időket, webshopunkat folyamatosan aktualizáljuk és fejlesztjük illetve összeállítottunk egy olyan ajánlást, amely az elmúlt évek tapasztalatai alapján a legkedveltebb termékeket és legújabb fejlesztéseket tartalmazza, egy listába szedve.

Az általunk forgalmazott neves márkák központi tavaszi ajánlatai már elérhetőek nálunk! A korábbi évekhez hasonlóan hatalmas raktárkészlettel és magas szakértelemmel készültünk, hogy az új év és a nem várt de adott helyzet okozta nehéz kihívásoknak is meg tudjuk felelni.

Javasoljuk, hogy vásárlás előtt böngésszék át weblapunkat, ahol több száz termékről találnak részletes és specifikációkat tartalmazó leírásokat. Amennyiben nem kaptak választ a kérdésükre vagy nem tudnak dönteni, mi lenne a megfelelő választás az Ön igényeinek, keressenek minket az alábbi elérhetőségeken:

Központi telefonszám: +36 94 340-930
Kertigép információs vonal: +36 30 584 0176
E-mail: bako.gazda(kukac)t-online.hu
de elérhetőek vagyunk Facebook oldalunkon keresztül Messengeren is!

Webshopunkban lehetőség van személyes átvételre is megrendelést rögzíteni, amely beérkezése után, kollégáink felveszik Önökkel a kapcsolatot és az Önök által előre megjelölt, nyitvatartási időn belüli időpontra, a megszokott, szakszerű módon összekészítik a megvásárolandó kertigépet! A személyes átvétel alkalmával, a Vásárlóink számára már megszokott, összeszerelt, beüzemelt állapotban történő, szaktanácsadással egybekötött gépátadás előre határozatlan ideig de továbbra is fenn áll.

Házhoz szállításra is van lehetőség! Kiszállításainkat egyelőre nem érinti a kialakult helyzet, minden a megszokott módon gyorsan és rugalmasan történik.

Amennyiben lehetőség van rá, kérjük maszkban és kesztyűben érkezzenek! Kérjük Önöket, hogy ebben a mindenki számára nehéz időszakban szíveskedjenek kollégáinkkal és egymással türelmesen együttműködni!