Husqvarna Club Solution

A Husqvarna – a robotfűnyírás úttörője – bejelentette új, sportfűnyírási megoldását, az Automower Club Solution-t.

A sportfüves szakembereket szem előtt tartva tervezett új megoldás lehetővé teszi több Husqvarna Automower 550 robotfűnyíró egyidejű használatát egy pályán anélkül, hogy vezetékek keresztezik a játékfelületet.

A sportpályák, például a futballpályák, gyakran komoly igénybevételnek vannak kitéve. A fű karbantartása gyakran nehézséget okoz, a trágyázás, az öntözés és az apróbb ápolási feladatok elvégzése pedig időigényes és drága lehet. Az Automower® fűnyírók lehetőséget nyújtanak a költségek csökkentésére, miközben javítják a gyep általános minőségét és a hajtási sűrűséget. És a játékosok mindig rendezett, tökéletesen vágott pályára léphetnek. Kis súlyának köszönhetően az Automower® fűnyírók nem okoznak csomósodást és nyomsávokat. Emellett a nedves körülmények között történő fűvágás során nem hagy hátra nemkívánatos fűmaradványokat.

Az Automower Club Solution segítségével két vagy három fűnyíró képes egyszerre lenyírni a területet egyetlen határolóhuzallal a játékfelületen kívül. Ez kiküszöböli annak kockázatát, hogy a határolóhuzal megsérüljön a gyepkezelés, például levegőztetés vagy gyeplyuggatás során.

Az Automower Club Solution nagyobb vágótárcsa-sebességgel rendelkezik, hogy javítsa a fűnyíró teljesítményét a magas fűvel rendelkező gyepen – ez a sportpályákra jellemző. Magas szintű független teljesítményének nagy előnye, hogy más fontos és időigényes feladatokra átcsoportosíthatja a terepvédőket, mivel az Automower 550 emberi beavatkozás nélkül gondoskodik a gyepről.

Az Automower Club Solution esetében nincs szükség vezetőhuzalokra, és a pályán dolgozó minden fűnyírónak saját meghatározott töltőállomása van. A robotfűnyírók a pálya körül elhelyezett határolóhuzalt követik vissza a töltési pozícióba. A fűnyírók közötti ütközések elkerülése érdekében az egyes állomások keresése során az Automower 550 fűnyírók mindig az óramutató járásával megegyező irányban követik a határolóhuzalt.

Az Automower® fűnyírók önállóan üzemelnek a futballpályán. Ha valami a figyelmét igényli, a Husqvarna Fleet Services™ alkalmazás azonnal értesíti telefonján keresztül (további részletek az oldal alján). A robotfűnyíró rengeteg időt szabadít fel, így kiváló lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy gondoskodjon a pálya egyenetlenségeiről és kikoptatott részeiről. Ennek eredményeként egy valóban elismerésre méltó pályát kap, és a lehető legjobb feltételeket biztosíthatja a játékosok számára képességeik tökéletesítéséhez.

Az Automower Clubhoz speciális telepítésre lesz szükség, a legújabb firmware-re, egy új töltőállomás kártyára és egy speciális konfigurációra az Autocheckben.