ÚJ Segway Navimow H500E robotfűnyíró

Cikkszám: RB1AA00001253
Segway Navimow H500E robotfűnyíró
ÚJ Segway Navimow H500E robotfűnyíró
Cikkszám: RB1AA00001253
579 900 Ft

Határoló vezeték nélkül működő robotfűnyíró a Segway Navimow. Telepítse egyszerűen az okostelefonja segítségével! 

ingyenes
Előrendelhető
Box 1 kép

Virtuális határ
A Segway Navimow, a ténylegesen automatizált robotfűnyíró virtuális határvonalakat használ, így nincs szükség bonyolult határhúzásra. Telepítse egyszerűen az okostelefonja segítségével, töltse le az alkalmazást a Navimow és az okostelefonja összekapcsolásához, majd kövesse az alkalmazásban található utasításokat. A beállítás hihetetlen könnyű és bármikor módosítható.

Box 2 kép

EFLS centiméteres pontosság
A valós idejű kinematikus helymeghatározás (RTK) jelentősen javítja a robotfűnyíró pontosságát a GPS-módszerhez képest. A Navimow több érzékelő adatainak kombinálásával még a nehéz terepen is képes a lehető leghatékonyabb módon ellátni a munkáját.

Box 3 kép

Tervezett nyírási minta
Egy intelligens algoritmus képes megtervezni a leghatékonyabb fűnyírási útvonalat, miközben folyamatos változtatásokat végez az ismétlődő fűnyírások kiküszöbölése érdekében. A munkájának precizitása valóban meglepő lesz. Mi több, a Navimow algoritmusa adaptív, és képes alkalmazkodni a körülmények változásához, tovább javítva a robotfűnyírás hatékonyságát:

Box 4 kép

Wi-Fi kommunikáció
Felügyelje a robotfűnyíróját az alkalmazáson keresztül akár távolról is. Ez a modell Wi-Fi kapcsolaton keresztül képes kapcsolatot létesíteni az alkalmazással, hogy Ön távolról is tudja felügyelni azt. Az intelligencia minden egyes OTA-frissítéssel növekszik, a Navimow Wi-Fi hálózaton keresztül frissíti magát.

Box 5 kép

VisionFence
A VisionFence segítségével a fűnyírás okosabb, mint valaha. A fejlett AI technológiával felszerelt VisionFence érzékelő lehetővé teszi a Navimow számára, hogy felismerje a különböző objektumokat és még intelligensebben nyírjon. A szenzor segítségével a sarkokban is pontos helymeghatározást eredményez. Ebben a modellben opcionálisan érhető el a VisionFence szenzor.

Box 6 kép

Navimow alkalmazás
A Navimow teljes körű vezérlése az alkalmazáson keresztül, a fűnyírás egyszerű és könnyed.

Box 7 kép

Több zóna
Hozzon létre különböző zónákat a munkaterületen belül, amelyeket egyedileg személyre szabhat, hol mikor dolgozzon a Navimow. Ezzel a funkcióval teljesen az Ön igényeire szabhatja a fűnyírást.

Box 8 kép

Könnyű tisztítás
IP66 vízálló, az időjárásállóság és a könnyű mosás érdekében.

Box 9 kép

Biztonsági érzékelők
A Navimow öt biztonsági érzékelővel felszerelt, amelyek folyamatosan figyelik a környezetet, és lehetővé teszik, hogy a robot gyorsan reagáljon az aktuális helyzetekre. Ha a Navimow egy szilárd tárgynak ütközik, megfordul, és más irányba halad tovább. Kiemelten fontos érzékelői: ütközésérzékelő vagy a dőlés-, emelés- és billenésérzékelő.