Husqvarna Automower 520 robotfűnyíró

Cikkszám: 970656311
Husqvarna Automower 520 robotfűnyíró
Husqvarna Automower 520 robotfűnyíró
Husqvarna Automower 520 robotfűnyíró
Husqvarna Automower 520 robotfűnyíró
Husqvarna Automower 520 robotfűnyíró
Husqvarna Automower 520 robotfűnyíró
Husqvarna Automower 520 robotfűnyíró
Cikkszám: 970656311
1 199 990 Ft

Büszkék vagyunk rá, hogy vállalkozásunk, a Husqvarna által minősített Pro Partner szakkereskedés. Magas minőségű szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk a professzionális felhasználásra szánt robotfűnyírók telepítésében és üzembehelyezésében. Tesztelje saját területén, kattintson és kérjen bemutatót!

ingyenes
Raktáron
Box 1 kép

GPS-navigáció
A GPS-es irányítású navigáció egyenletesen osztja fel a nyírást, ezzel a kert teljes lefedettségét biztosítva. Kezdésnek a rendszer térképet készít a gyepről, amelyen még a határolóhuzal és a vezetőhuzalok elhelyezkedését is jelöli. A Husqvarna Automower® ezután ennek megfelelően állítja be a vágási mintát, hogy kiváló vágási eredményt biztosítson.

Box 2 kép

Távoli indítási pontok
Egyenletes vágási eredmény az egész gyepen, köszönhetően annak, hogy a szabadalmaztatott vezetőkábel mentén a töltőállomásból öt különböző távoli ponton lehet elindítani a fűnyírást. Minél nagyobb a füves terület, annál jobb és fontosabb a több kiindulási pont.

Box 3 kép

Automata járatkezelés
A Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat, és még a legkisebb járatokon is megtalálja az utat. Megváltoztatja az útvonalat az átjárón, hogy elkerülje a kellemetlen nyomokat.

Box 4 kép

Husqvarna Fleet Services™
A Husqvarna Fleet Services™ teljes irányítást biztosít a fűnyíró felett, és lehetővé teszi a teljes termékflotta monitorozását, vezérlését és elemzését okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról. Áttekintheti az állapotot és a pontos helyet, parancsot ad nekik az indításra/leállításra, vagy csoportos parancsot adhat nekik, hogy viharjelzés vagy mennydörgés esetén parkoljanak le. A beállítások és a vágási magasság egyszerűen állítható. Fogadjon riasztásokat, és kövesse nyomon a fűnyíró helyzetét lopás esetén – mindenhonnan.

Box 5 kép

Pro felhasználói felület
A professzionális kezeléshez igazított interfész, ami azt jelenti, hogy minden beállítás és vezérlés távolról kezelhető a Husqvarna Fleet Services okostelefon-alkalmazáson keresztül vagy PC-n/táblagépen keresztül. A termék ellenőrzése; állapotjelző LED és START / STOP funkció. Leegyszerűsíti a használatot a tapasztalatlan felhasználók számára, és minimálisra csökkenti a termékre gyakorolt súlyos hatást vandalizmus esetén.

Box 6 kép

Figyelmeztető fények
Figyelmeztető lámpák lüktető vagy folyamatos fénnyel, hogy felhívják a figyelmet az éjszakai működés közben. Csökkenti a balesetek kockázatát közmunkakörnyezetben.

Box 7 kép

Időjárásálló
Az Automower® éjjel-nappal dolgozhat, ugyanis kialakításának köszönhetően tökéletesen működik az időjárástól teljesen függetlenül. Az Automower® még a zord északi klímának is ellenáll minden gond nélkül.

Box 8 kép

Megbízhatóság
A robotfűnyíró a megbízhatóságról szól. Husqvarna az elmúlt 20 év fejlesztései során finomította a fűnyírási koncepcióját a legmagasabb szintű megbízhatóság, minőség és vágási eredmény elérése érdekében, minimális segítség igénybevételével.

Box 9 kép

GPS lopásvédelem
Az Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-zel felszerelt termékek azonnal megkezdik GPS alapú nyomkövetésüket, és értesítéseket küldenek készülékére. Különösen biztonságossá teszi az Automower® telepítését és minimalizálja a lopás kockázatát.